Hur tänker en kriminell ?

Maher Turkie har varit kriminell större delen av sitt vuxna liv. Efter flera års erfarenhet av organiserad brottslighet har han skapat ett empiriskt beprövat koncept som med hjälp av föreläsningar, inspiration och motivation leder individen bort från den kriminella vardagen. Han flydde från krigets Libanon som 10 åring till Sverige och berättar hur det var att växa upp i ett främmande land. Att inte känna sig välkommen och hur detta ledde honom in den kriminella världen som till slut handlade om att döda eller bli dödad.

Hej idag håller jag föreläsningar kring rädslan och hur viktigt är det att tro på sig själv.
Har haft över 30 föreläsningar där jag har inspirerat människor att aldrig ge upp och sätta upp mål i sitt liv.

Hur hittar vi våra verktyg för att se nya möjligheter för att gör en personlig utveckling.
Jag har gjort en mirakel vändning och jag vet att alla kan om dem hör på min story.

Idag har jag över 20 medarbetare som jobbar ideellt för en organisation som heter No2crimes.
Ett konsult företag som jag erbjuder olika tjänster och en stiftelse.

1.5 milj visningar på sociala medier och en förebild för många i samhället.
Jag kan garantera att era deltagare kommer uppskatta att höra något nytt som får dem förstå ATT inget är omöjligt..
Vad var det som hände?

Kom och se en inspirerande berättelse som tar dig till en annan värld den 26 November kl 17.00-19.00 först till kvarn!

📞+46721797000

📧 Maher.turkie@no2crimes.com

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

Hive Workspace Kungsportsplatsen
Östra Larmgatan 16 

411 07 Göteborg