I går så hade vi fint besök av Peter Jihde och hans tv team. De var här och filmade för programmet ”På gränsen med Peter Jihde”
Ett program som sänds på TV3 och Viafree. De har bl.a. varit i USA och filmat där han söker nya perspektiv men finner även avskräckande exempel. I usa finns det extrema människor – och lösningar. Vapen, droger och rasism är några av kontroversiella ämne innan det tas upp.

Vi träffade dem och och de fick följa med oss ut på fältet. Vi besökte bl.a. Möllevångstorget och sen vidare till Hermodsdal.

Dem fick uppleva och höra hur vi jobbar och vad är det som gör No2crimes till så viktigt i samhället. Människor ute i centrala Malmö och ungdomarna talade tydligt och klart om vad dem har fått uppleva och vilken hjälp de fått genom vårt arbete.

Ett stort tack till er som var vara med och berätta om er själva Och ett stort tack till Peter Jihde och hans team som var väldigt proffsiga i sitt bemötande och på så sätt kom väldigt nära ungdomarna.
Vi var alla på samma nivå.

Det var en känslosam laddad kväll för alla och detta kommer ni få se snart på TV3 – Viaplay och Viafree.

Tack till TV3 för att ni vill visa verkligheten

N2C ❤️