Igår kväll var sökandet efter Philip över.
Igår kväll hittades Phillip i Malmö. Vi fick inte säga något av begäran från familjen och det fick vi respektera.
Idag ser vi att familjen skriver på sin sida detta!
Sökandet efter Philip är över.
Igår kväll 15/11 hittade vi vår älskade lillebror avliden i Malmö. Vi är förkrossade över att ha förlorat den finaste, mest omtänksamma och kärleksfulla personen vi kände.
Tomheten, sorgen och förtvivlan över att ha förlorat den finaste vi visste gör så ont. Orden räcker inte till att beskriva den person du var. Vi älskade dig så oändligt och kommer fortsätta att älska dig i all oändlighet. Vi är tacksamma över tiden och minnena vi fick tillsammans med dig på jorden och hoppas att du nu funnit frid i himlen. Låt oss alla komma ihåg tiden vi hade tillsammans med Philip och inte dagen då han valde att lämna.
Hjälp oss att låta minnet av Philip leva kvar genom att dela ett minne ni har tillsammans med Philip.
Vi vill tacka Spårhundsgruppen i Falkenberg, No2Crimes, Missing People, FIKK, Saknad Sverige och alla vänner, bekanta och frivilliga som slöt upp i sökandet efter vår lillebror. Vi är oändligt tacksamma för den outtröttliga insatsen och den kärlek ni visat vår älskade Philip.♥️♥️♥️♥️♥️
_____________________________________________________________________
No2crimes skicka våra kondoleanser till familjen och vi beklagar verkligen att vi inte kunde göra mer… Vi är förkrossade och förtvivlade om vi hade fortsatt fredag kanske vi hade kunna hitta honom..
Det är många frågor som vi hade önskat få svar på men tyvärr kanske vi gav vi upp för tidigt, VAR vi ens nära.. KUNDE vi vara fler nästa gång?
R.I.P Philip Sjöholm
Hela vårt No2crimes hjärta gråter för fina Philip
Hoppas vi kan vara fler nästa gång innan det är för sent för någon!
Bli stödmedlem och ansök HÄR FÖR ATT BLI VOLONTÄR