I samverkan med flera aktörer och företagare har vi tagit fram ett viktigt online projekt för ungdomar runt om i hela Sverige. ”VEM ÄR JAG OCH VAD vill jag?” Idag ser vi många vilsna ungdomar som behöver inspiration, motivation, personlig utveckling och lever i utanförskap och psykisk ohälsa. Olika föreläsare och coacher från hela landet! Maher Turkie Selina Mattsson  Mattias Andersson Helene Andersson  Salah Haghgo  John Franco  Tobias Valdebenito . Vi söker så klart efter fler föreläsare till detta projektet som pågår fram till den 30 Maj. Vill du ställa upp och vara med som föreläsare så kontakta oss gärna eller kommentera nedanför. – Vill ditt företag vara med och samarbeta, berätta om möjligheter samt motivera ungdomar till att välja just den arbetsplatsen eller yrket så kan ni ta kontakt med oss . ALLA KAN GÖRA NÅGOT! Vi kör online via zoom varje söndag kl 17.00-18.30.. Det är ideellt och ej vinstdrivande. E: maher.turkie@no2crimes.com T: +46721797000i