Möt våra voluntärer

No2crimes / Möt våra voluntärer

Dessa är volontärer hos oss!

Dessa eldsjälar engagerar sig hos oss och är med och bidrar till att skapa tryggare samhället

Maher Turkie

Grundare

Maher är mitt namn, jag är en driven och energisk person som hade många drömmar och mål redan som 8 åring, mitt främsta mål var att ta hand om min mamma och mina syskon så att dem hade det ekonomiskt bra ställt och en trygghet att falla tillbaka på i Sverige. Då min far inte var närvarande kände jag ett ansvar för att hjälpa min familj.</p> <p>Mina tankar var främst att detta inte kommer leda dig någonstans bra men min omgivning och mina vägval fick mig att tro snabba pengar var lösningen. Tyvärr inte så oväntat några år senare fann jag mig själv i fängelset.</p> <p>Efter flertalet försök av att lämna den kriminella banan och mitt eget missbrukande av droger så kom jag till en punkt att jag ville reflektera över mina varför och vilka jag sårat längts vägen i mitt liv.</p> <p>Detta blev starten på ett rätt kliv i rätt riktning för mig. Därav vill jag dela med mig av mina erfarenheter och min story till andra om jag kan göra skillnad i någon annans liv.

Karin Jonsson

Vice Ordförande

Karin heter jag, tillsammans med Maher har vi skapat kontakter och band med många unga killar och tjejer på gator och skolor runt om i Skåne. Mitt engagemang kommer av genuin och ren vilja att vara en hjälpande hand, en vän och förebild för ungdomar. Med egen bakgrund av destruktivt beteende och missbruk i tidig ålder hamnade även jag i en umgängeskrets med tunga yrkeskriminella. Även min vändning kom senare i åren men jag är tacksam för all lärdom jag fått med tiden trots att den har varit smärtsam för det har gjort mig till den person jag är idag. Jag brinner för att hjälpa och motivera andra unga och det finns inget mer tillfredställande än det jag gör i mitt dagliga arbete inom skolans verksamhet för mina elever i Malmö.

Helene Andersson

Ordförande

Erfarenhet: Personlig assistent, Väktare, Gruppledare för tjejgrupp

Kenny Friberg

Styrelsemedlem

Jag brinner för att hjälpa människor, då jag har själv varit utsatt och ingen såg mig, idag vill jag att andra får chansen

Jonas Bredford

Volontär

Småkriminell i tonåren Ordförande i RSMH (Riksförbundet för social och mental hälsa) i Lund.

Nicke Karlsson

Nattvandrare

Jag har alltid velat att hjälpa människor speciellt idag där många ungdomar är vilsna

Bibjana Mustafaj

Styrelsemedlem

Jobbar som en ordningsvakt och personlig assistent, det är viktigt att ta hand om människor där dem behöver dig som mest.

Emelie Andersson

Styrelseledamot

Hej! Jag är med er för jag vill göra skillnad och finnas där och hjälpa till efter mina förutsättningar. Jag tycker att frågorna är viktiga.

Sjöjungfrun Jessica Lindberg

Volontär

Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa andra för det ger så mkt ❤️

Moa Andersson

Volontär

Har själv psykisk ohälsa men det stoppar inte mig för att hjälpa andra och mig själv.

Nathalie Atlas

Nattvandrare

Brinner för att hjälpa andra och möta ungdomar på fältet.

Zumra Selimi

Volontär

En eldsjäl som brinner för att göra skillnad för samhället.

Angelica S Acar

Volontär

Har gått genom en del i mitt liv i våld i nära relation och därför brinner jag för mitt arbete med No2crimes.<br /> Jag vill finnas för alla där ute.

Fatima Maskoute

Volontär

En eldsjäl som brinner för rättvisa och sanningen, framför allt att vi måste alla engagera oss för att göra förändring för oss själva och andra.