My Story

My Story

Anledning till att vi startar denna community är att vi vill att alla ska kunna släppa ut sånt som vi håller inom oss . Vi alla vet att när man bär något som tynger en får en att må väldigt dåligt. Syftet är att du ska känna dig fri att släppa ut det du har inom dig på ett anonymt sätt. Du väljer själv vilken titel du vill var tex , mamma, pappa eller bror.

Målet är reflektera med andra människor som har gått eller går igenom samma sak. Att ni möts och använder bearbeta sig själv metoden. Tex har vi Metoo som växte genom ett inlägg där många kvinnor stack ut tillsammans och anslöt sig i ett nätverk. Så att deras röster EKADE.

Det blir en community där alla kan skriva ut sina känslor, sin smärta, tankar och depression. Här kan man få stöttning och hjälp genom psykologer online, eller våra frivilliga i jouren. Man ska kunna få hjälpa så fort man mår dåligt med hjälp genom chatten.

Vi kommer satsa på detta projektet internationellt för att nå ut till fler. Ju fler desto starkare vi är. Alla har vi en story som kan inspirera och motivera andra.

Hemsida släpps

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Kontakta oss 

Västra Kanalgatan 1, 211 41 Malmö

}

Mån-Fre 08.00 - 18.00

Ring oss 0721-79 70 00

Maila oss: contact@no2crimes.com