Samarbetspartners

Mobilnor – Er leverantör av smarta lösningar.

Med totalt 28 års erfarenhet från Telecom och IT-branschen har de samlat på sig ovärderlig kunskap som de gärna delar med sig till er. Ihop med deras marknadsledande samarbetspartners löser de allt ditt företag kan tänkas behöva hjälp med inom deras specialområden.
Allt annat kommer att kosta dig tid och tid är pengar så tänk annorlunda, tänk smart, tänk Mobilnor.
Läs mer om vårt samarbete under Nätverkshjälpen.

Capace Media Group

Capace Media Group har hjälpt No2Crimes att ta fram en helt ny hemsida utifrån den grafiska profilen och önskemål. Capace har även skapat en logotyp till Nätverkshjälpen som startades upp samtidigt som den nya hemsidan lanseras.

Charity Öresund

Nytt spännande samarbete på gång!

Vi har nu påbörjat ännu ett hjärtligt samarbete/projekt för att kunna nå och stötta ännu fler ungdomar i Öresundsregionen
Charity Öresund och No2Crimes kommer hjälpas åt att bryta negativa mönster och göra skillnad.
I detta projekt kommer vi kunna nå de ungdomar som p.g.a missbruksproblematik i hemmet ej får nödvändig guidning under uppväxten och därav väljer den väg i livet som leder till missgynnsamma konsekvenser för samhället så som exempelvis kriminalitet.

Amirino Media

Amirino Media erbjuder tjänster inom webbutveckling, design, sökmotoroptimering och marknadsföring, allt till ett förmånligt pris. Alla våra kunder får skräddarsydda lösningar utefter sina önskemål. Våra hemsidor är byggda med WordPress och är lätta att hantera. Vi erbjuder även konsultation till företag och steg för steg genomgång av vad som passar din hemsida bäst.

Dillon

Dillon erbjuder kunder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

NBV

NBV är ett studieförbund som arbetar med folkbildning, och detta sker främst genom studiecirklar och kulturprogram. Vi tror på en fri och frivillig bildningsprocess och vet att genom folkbildning stärks människors sökande efter kunskap och utveckling. I folkbildningen kan deltagarna påverka upplägg och innehåll utifrån behov och erfarenheter och det är fritt och frivilligt för alla att deltaga. NBV tror på ett samhälle fritt från alkohol och droger, detta är vår profilfråga, men vi arbetar även med andra viktiga frågor såsom integration och folkhälsa.

Omvida

Omvida vill vara uppstickaren inom vård och omsorg i Sverige: någon som är beredd att arbeta lite hårdare för kvalitet, flexibilitet och arbetsglädje där det behövs som mest. Vi är inte störst – och just det är vår styrka. Vi vill arbeta i nära och personlig samverkan med socialtjänst, klienter och anhöriga. Därför har vi skapat format och metoder som gör det enklare för alla inblandade att nå sina mål. Tillsammans hittar vi vägar, lösningar och kraft för en bättre framtid.

Nattvandrarna

Nattvandrare i Sverige Riksnätverket är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar. Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Sensus

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning.

Kontakta oss 

Västra Kanalgatan 1, 211 41 Malmö

}

Mån-Fre 08.00 - 18.00

Ring oss 0721-79 70 00

Maila oss: contact@no2crimes.com