Samarbetspartners

Mobilnor – Er leverantör av smarta lösningar.

Med totalt 28 års erfarenhet från Telecom och IT-branschen har de samlat på sig ovärderlig kunskap som de gärna delar med sig till er. Ihop med deras marknadsledande samarbetspartners löser de allt ditt företag kan tänkas behöva hjälp med inom deras specialområden.
Allt annat kommer att kosta dig tid och tid är pengar så tänk annorlunda, tänk smart, tänk Mobilnor.
Läs mer om vårt samarbete under Nätverkshjälpen.

Capace Media Group

Capace Media Group har hjälpt No2Crimes att ta fram en helt ny hemsida utifrån den grafiska profilen och önskemål. Capace har även skapat en logotyp till Nätverkshjälpen som startades upp samtidigt som den nya hemsidan lanseras.

Charity Öresund

Nytt spännande samarbete på gång!

Vi har nu påbörjat ännu ett hjärtligt samarbete/projekt för att kunna nå och stötta ännu fler ungdomar i Öresundsregionen
Charity Öresund och No2Crimes kommer hjälpas åt att bryta negativa mönster och göra skillnad.
I detta projekt kommer vi kunna nå de ungdomar som p.g.a missbruksproblematik i hemmet ej får nödvändig guidning under uppväxten och därav väljer den väg i livet som leder till missgynnsamma konsekvenser för samhället så som exempelvis kriminalitet.

Amirino Media

Amirino Media erbjuder tjänster inom webbutveckling, design, sökmotoroptimering och marknadsföring, allt till ett förmånligt pris. Alla våra kunder får skräddarsydda lösningar utefter sina önskemål. Våra hemsidor är byggda med WordPress och är lätta att hantera. Vi erbjuder även konsultation till företag och steg för steg genomgång av vad som passar din hemsida bäst.

Dillon

Dillon erbjuder kunder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

NBV

NBV är ett studieförbund som arbetar med folkbildning, och detta sker främst genom studiecirklar och kulturprogram. Vi tror på en fri och frivillig bildningsprocess och vet att genom folkbildning stärks människors sökande efter kunskap och utveckling. I folkbildningen kan deltagarna påverka upplägg och innehåll utifrån behov och erfarenheter och det är fritt och frivilligt för alla att deltaga. NBV tror på ett samhälle fritt från alkohol och droger, detta är vår profilfråga, men vi arbetar även med andra viktiga frågor såsom integration och folkhälsa.

Omvida

Omvida vill vara uppstickaren inom vård och omsorg i Sverige: någon som är beredd att arbeta lite hårdare för kvalitet, flexibilitet och arbetsglädje där det behövs som mest. Vi är inte störst – och just det är vår styrka. Vi vill arbeta i nära och personlig samverkan med socialtjänst, klienter och anhöriga. Därför har vi skapat format och metoder som gör det enklare för alla inblandade att nå sina mål. Tillsammans hittar vi vägar, lösningar och kraft för en bättre framtid.

Nattvandrarna

Nattvandrare i Sverige Riksnätverket är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar. Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Sensus

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning.

ADCA Entreprenad

Vi är ett rivningsföretag med bas i Malmö, men vi arbetar i hela södra Sverige. Med vår stora erfarenhet och mångsidighet erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom rivning, sanering och håltagning. Du kan anlita oss som helhetsentreprenör för ett omfattande projekt inom totalrivning eller bara kalla in oss för håltagning i en vägg. Oavsett arbetets storlek får du alltid en professionell entreprenör som tror på tydlig kommunikation och ett personligt, serviceinriktat bemötande.

Ethos Utbildning AB

Hjälper dig med att arbeta förebyggande inom ohälsa som ger tryggare personal och mindre sjukskrivningar. Upptäck tidiga signaler och förebygg ohälsa! Då behåller du duktig personal och blir en attraktiv arbetsgivare!

Birgitta Geijer och Heléne Andersson äger företaget och har över 30 års erfarenhet av att utbilda, föreläsa och projektleda kompetensutveckling för den offentliga och privata sektorn inom hälsa, vård och omsorg.

Några av deras förebyggande utbildningar kan du boka via No2Crimes.

amaasve

Vi säljer mobiltelefoner, surfplattor, datorer samt andra Apple produkter både till privat och företagskunder. Vi erbjuder väldigt bra priser och dessutom 30 dagars garanti på alla begagnade enheter vi säljer. 1års garanti på nya enheter.

Vi reparerar alla iPhone och iPad enheter. Vi erbjuder kunderna livet ut garanti på utfört arbete.

Marjeta Coaching

David har arbetat med människor hela sitt liv. Lång erfarenhet inom personlig utveckling. Arbetat med människor i alla åldrar. Coachade boxning och blev årets ungdoms ledare 2012 i Värmdö Kommun. Utbildad Coach inom ICF, International Coach Federation, samt tolvstegsterapeut med KBT.

Mindler

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 100 anställda psykologer. Vi erbjuder offentligt finansierad psykologhjälp via videosamtal direkt i vår app, helt utan väntetider. Tillsammans med No2crimes erbjuder vi på Mindler psykologhjälp till utsatta ungdomar. På den här sidan kan du se de psykologer hos Mindler med erfarenhet av att arbeta med ungdomskriminella.

Kontakta oss 

Västra Kanalgatan 1, 211 41 Malmö

}

Mån-Fre 08.00 - 18.00

Ring oss 0721-79 70 00

Maila oss: contact@no2crimes.com