Sponsorer

Capace Media Group

Capace Media Group har hjälpt No2Crimes att ta fram en helt ny hemsida utifrån den grafiska profilen och önskemål. Capace har även skapat en logotyp till Nätverkshjälpen som startades upp samtidigt som den nya hemsidan lanseras.

Pampas

’’Sedan öppning 1988 i Malmö är nu Pampas Reklam ett etablerat företag inom bildekor, skyltar och print. Inom bildekor som är företagets främsta tjänst är helfoliering en specialitet, men även applicering av grafiskt material såsom logotyper, texter och mönster. Utöver bildekor finns tjänster inom skyltar och print, både i enkelt utförande som plastskyltar och posters till fristående LED-belysta logotyper och monterväggar. Med utökat kundflöde och efterfrågan finns Pampas Reklam nu även i Lund för att växa och bredda sin verksamhet.’’

Byggnadsfirman PME

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.

Advokatfirman STÅHL

Vi samarbetar med No2Crimes och erbjuder rådgivning och deltar även i MyStory.

W.O.R.X

ARBETSKLÄDER MED HÖG KVALITÉ TILL ETT BRA PRIS W.O.R.X erbjuder servicekläder med hög kvalitet, stil och bekvämlighet. I vårt breda utbud kan du välja mellan marknadens ledande tillverkare och hitta de plagg som passar just dig. Vår butik ligger på Järnyxegatan 8 i Malmö. Välkommen in och se Malmös bästa utbud av yrkeskläder!

Karma Tattoo Malmö

Karma Tattoo finns i Malmö. Vi erbjuder tatueringar med klass och kvalitet. 

Alexanders Mur AB

Alexanders Mur AB erbjuder kompletta och kundanpassade helhetslösningar inom puts- och murningsarbeten. 

Kontakta oss 

Västra Kanalgatan 1, 211 41 Malmö

}

Mån-Fre 08.00 - 18.00

Ring oss 0721-79 70 00

Maila oss: contact@no2crimes.com