Sponsorer

Pampas

’’Sedan öppning 1988 i Malmö är nu Pampas Reklam ett etablerat företag inom bildekor, skyltar och print. Inom bildekor som är företagets främsta tjänst är helfoliering en specialitet, men även applicering av grafiskt material såsom logotyper, texter och mönster. Utöver bildekor finns tjänster inom skyltar och print, både i enkelt utförande som plastskyltar och posters till fristående LED-belysta logotyper och monterväggar. Med utökat kundflöde och efterfrågan finns Pampas Reklam nu även i Lund för att växa och bredda sin verksamhet.’’

Byggnadsfirman PME

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.

W.O.R.X

ARBETSKLÄDER MED HÖG KVALITÉ TILL ETT BRA PRIS W.O.R.X erbjuder servicekläder med hög kvalitet, stil och bekvämlighet. I vårt breda utbud kan du välja mellan marknadens ledande tillverkare och hitta de plagg som passar just dig. Vår butik ligger på Järnyxegatan 8 i Malmö. Välkommen in och se Malmös bästa utbud av yrkeskläder!

Karma Tattoo Malmö

Karma Tattoo finns i Malmö. Vi erbjuder tatueringar med klass och kvalitet. 

Alexanders Mur AB

Alexanders Mur AB erbjuder kompletta och kundanpassade helhetslösningar inom puts- och murningsarbeten. 

Adelina

Fatlum Lubsthani
En kille som kom från förort men idag är han en välkänd entreprenör som jobbar hårt med sin svärfar och svåger.
Det finns inga ursäkter om man är från förorten då får man bevisa att vi alla kan.
Idag driver dem Adelina Gross AB
Ett etablerat företaget som
Jobbar som livsmedelsgrossist där dem hämtar varor från balkan länder och säljer till hela Skandivavien och Europa
Men det är inte allt faktiskt dem stöttar föreningar och även No2crimes i deras arbete.
Vi är väldigt glada för detta samarbete och hoppas fler inspireras av Fatlum och hans partner, alla kan lyckas om dem jobbar hårt och väljer rätt väg.

”Mitt samhället är ditt samhälle, tillsammans kan vi göra skillnad”
N2C 

TIER

Vår vision är att leda vägen mot smidig och hållbar mobilitets-glädje för alla. Vi omtänker transport och omformar våra städers landskap tillsammans med offentliga och privata organisationer, genom att erbjuda lättillgängliga och prisvärda mobilitetstjänster.

Kontakta oss 

Västra Kanalgatan 1, 211 41 Malmö

}

Mån-Fre 08.00 - 18.00

Ring oss 0721-79 70 00

Maila oss: contact@no2crimes.com